Estimat soci:
Hem preparat una
nova sortida, una mica més lluny, en la que esperem que us llepeu els dits i
que les bombolletes us transportin allà on el vostre esperit vulgui.
Bé,
concretant, la sortida serà el dia 16
de maig a Sant Sadurní d’Anoia.
Mitjà de
transport : cotxe propi, (que aniria bé compartir.)
Lloc de trobada : Ateneu de St. Sadurní ( aparcament gratuït ) c/ Josep Rovira
Hora de trobada :
9’45
Programa de visites :
10 h Espai xocolata Simón i Coll
Experiència multi sensorial
Història de la xocolata, procés
d’el.laboració...
Visita de l’obrador i degustació.
Duració de la visita : 50 minuts.
Preu
: 5 €/persona
11’30 h Caves Recaredo
Recorregut per les caves, tot veient i escoltant el procés
d’el.laboració del cava.
Duració de la visita : 2 hores.
14 h
Dinar al Restaurant Cal Blay
Menú del Cava : 1er. Tapetes Tap de cava royale de foie.
Verduretes en escabetx de cava i
encenalls d’ànec.
Pa de coca de vidre amb bull de
foie al cava
2n.
Plat Vedella cuita a baixa
temperatura amb bolets i raïm
Postres
Pa, vi, cava i cafè
Preu : 28 €/persona
Com sempre heu
de fer l’ingrés de 33 € al nº de CC
de la SGP abans del dia 11 de maig, perquè s’ha de donar un avançament al
restaurant.
Cordialment la
Comissió Cultural Gastronòmica i fins aviat.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada