Aquesta
primera trobada es va desenvolupar amb molt bona harmonia entre tots els
assistents i amb una temperatura fresqueta.
Va ser tot un
èxit, tant de participació com per l’encert de les visites.
El petit obrador i botiga de mostasses i vinagres,
ens va sorprendre d’allò més pel bon
gust, no només en quan als sabors originals sinó pels dissenys dels pots i la
seva presentació. També vàrem aprendre una miqueta sobre l’elaboració de la
mostassa, que per la majoria de nosaltres era del tot desconeguda.
Els pernils que s’estaven assecant i es veien a
través d’una paret de vidre, també és original i els embotits que elaboren
força bons.
En acabar les visites, la passejada pel parc.....,
va ser molt agradable i va afavorir la conversa relaxada entre els grupets que
de forma natural es van formar, al mateix temps que sorgien idees per properes
sortides que de ben segur farem.
Finalment el dinar a Can Planas:
Selecció
de “crudités”
“Foie
gras a poêlé” amb espinacs i tomàquet
“Filet brioché” amb reducció de “muscat”
“Soufflé” de taronja o “omelette
normandiege”
Quan ens acomiadàvem ja estàvem pensant una nova
trobada que us farem saber en el moment oportú.
Puigcerdà,
24 de juny de 2014
Societat Gastronòmica del Pirineu
La Comissió Cultural

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada