El passat 26 de setembre va tenir lloc el “ Taller de Cosmètica km 0,
de la cuina a la pell”, promogut per la Societat Gastronòmica del
Pirineu i dut a terme per la Farmacéutica, especialitzada en cosmètica
Mar Jal.
El lloc per realitzar-lo va ser l’Espai 1864 de Puigcerdà (Casino Ceretà).
Hi
van participar 30 socis, que a l’entorn d’una ampla taula van escoltar
atentament les explicacions que es donaven sobre aquest tema, al mateix
temps que posaven en pràctica tot allò que s’anava indicant.
Els
productes que es van fer servir, van ser els que habitualment podem
trobar en una cuina i que també serveixen per tenir cura de la nostra
pell. Tots ells estaven disposats sobre les taules per fer-los servir en
el moment adequat.
Oli, sal, sucre, farina de galeta, marro de cafè : per fer- nos un píling .
Tomàquets,
alvocats, ous, xocolata, iogurts, avena, vinagre, llimona, mel,
patates, cogombres, menta, farigola...triturats, en infusió,
batuts...ens van servir com a cremes netejadores, nutritives,
hidratants.


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada