TALLER DE COSMETICA Km, DE LA CUINA A LA PELL




El passat 26 de setembre va tenir lloc el “ Taller de Cosmètica km 0, de la cuina a la pell”, promogut per la Societat Gastronòmica del Pirineu i dut a terme per la Farmacéutica, especialitzada en cosmètica Mar Jal.
El lloc per realitzar-lo va ser l’Espai 1864 de Puigcerdà (Casino Ceretà).
Hi van participar 30 socis, que a l’entorn d’una ampla taula van escoltar atentament les explicacions que es donaven sobre aquest tema, al mateix temps que posaven en pràctica tot allò que s’anava indicant.
Els productes que es van fer servir, van ser els que habitualment podem trobar en una cuina i que també serveixen per tenir cura de la nostra pell. Tots ells estaven disposats sobre les taules per fer-los servir en el moment adequat.
Oli, sal, sucre, farina de galeta, marro de cafè : per fer- nos un píling .
Tomàquets, alvocats, ous, xocolata, iogurts, avena, vinagre, llimona, mel, patates, cogombres, menta, farigola...triturats, en infusió, batuts...ens van servir com a cremes netejadores, nutritives, hidratants.
Tothom hi va gaudir molt i va ser molt interessant descobrir com els productes que habitualment tenim a la cuina també serveixen per donar millor aspecte a la nostra pell de la cara i el cos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada