El
Biennal Golfus i cuina és un campionat de golf organitzat per la Societat
Gastronòmica del Pirineu que des de fa set anys es celebra al camp de golf de
Sant Marc, a la Cerdanya. La peculiaritat d'aquest campionat és que la majoria
dels participants són cuiners que en acabar el campionat comparteixen els seus
plats en un dinar. Al campionat, celebrat ahir, hi van participar cuiners
d'arreu, en especial de la Cerdanya.
Entre
els cuiners de la Cerdanya van participar al campionat de golf l'Eudald Vila
del restaurant Ca l'Eudald d'Alp, en Serafin Mendez del Meson d'Alp, l'Oriol
Pijoan del Glas, també d'Alp. De Puigcerdà hi va assistir en Lluis Dolcet de
l'Hotel del Prado, en J.Mª Masa de la Villa Paulita. També van participar
cuiners de Llívia, com són en Santi Ferrer de Can Ventura i la Natalaia Barbera
de Cal Torru. El Dei Gañi del Paller de Queixans i en Martí Ponce de la
Caobadena d'Urús.

























Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada