BIENNAL "GOLFUS I CUINA" 2008 - VII EDICIO



El Biennal Golfus i cuina és un campionat de golf organitzat per la Societat Gastronòmica del Pirineu que des de fa set anys es celebra al camp de golf de Sant Marc, a la Cerdanya. La peculiaritat d'aquest campionat és que la majoria dels participants són cuiners que en acabar el campionat comparteixen els seus plats en un dinar. Al campionat, celebrat ahir, hi van participar cuiners d'arreu, en especial de la Cerdanya.



Entre els cuiners de la Cerdanya van participar al campionat de golf l'Eudald Vila del restaurant Ca l'Eudald d'Alp, en Serafin Mendez del Meson d'Alp, l'Oriol Pijoan del Glas, també d'Alp. De Puigcerdà hi va assistir en Lluis Dolcet de l'Hotel del Prado, en J.Mª Masa de la Villa Paulita. També van participar cuiners de Llívia, com són en Santi Ferrer de Can Ventura i la Natalaia Barbera de Cal Torru. El Dei Gañi del Paller de Queixans i en Martí Ponce de la Caobadena d'Urús.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada