La Feixa de l'Home, és el nom de les primeres ampolles de vi elaborades en amb la participació de Sara Perez y la Societat Gastronómica. Fruit de la vinya experimental situada a 1450 metres d'altitud en plena solana de la Vall de la Cerdanya de les varietats Moné i Aremont recuperades de ceps ancestrals de La Baixa Cerdanya amb més de 200 anys d'antiguitat.
Si esteu interessats en apadrinar un cep i poder gaudir d'aquesta joia vinicola i d'aquest gran projecte no ho dubteu més i cliqueu aqui.
Amb les primeres neus del Pirineu hem presentat en societat el nou vi, les primeres 60 ampolles!
A continuació us deixem algunes fotos que mostren la zona, els ceps i el treball realitzat avans de conseguir aquest fantàstic vi.
![]() |
| Situacio geogràfica |





Benvolgut Jordi, una felicitació en Majuscula per la tasca feta a la societat i per l'esforç dedicat a la vinya. Seguirem amb il.lusió el teu blog. Teresa i Miquel
ResponEliminaUna felicitació amb majuscules per la teva tasca a la societat gastronomica i l'esforç dedicat a la vinya. Una il.lusió feta realitat. Endevant Jordi! des de Reus Teresa i Miquel
ResponEliminaSi senyor, m'hi addhereixo, i vull veure més participació en aquest blog, que ens tindrà més al dia i més en contacte entre tots
ResponEliminaLluís